0

Dag 8

Toch nog een allerlaatste update die niet geschreven is in de toch niet te evenaren stijl van Maarten, maar dit keer door Wim en Mirjam, ouders van Sam.

Dag 8.

Zondagmiddag, huize Sam van de Kant. Sam zit Fifa 11 te spelen in z’n FC Sam shirt. Er heerst een dankbare en ook wel wat weemoedige stemming dat alles nu achter de rug is. Want wat hebben we genoten van de warme aandacht voor Sam, maar zeker ook van het reilen en zeilen van FC Sam, hun onderlinge bonding en de uitdaging die ze zijn aangegaan. Natuurlijk wisten ze niet waar ze aan begonnen. Toen Jacques en Andries bijna precies een jaar geleden aan Wim vertelden dat ze wilden meedoen aan de Duchenne Heroes, waren wij ook wel wat sceptisch: Minimaal € 15.000,- euri uit de markt kloppen is al niet gemakkelijk, maar de tocht zelf is zo mogelijk nog moeilijker…  Sinds die tijd is er ontzettend veel gebeurd tussen ons: kennismaking met Sam en FC Sam, geboorte van de website waardoor we op de hoogte konden blijven, veiling bij Christies, vele andere sponsors die zich aansloten, de verjaardag van Sam, uitzwaaien met shoarma, aanmoedigen waar FC Sam thuis hoort: op the top of the world (nou ja, hoogste punt van Nederland dan) en gisteren de aankomst met bier, champagne, een extra ingelast concert en een opbrengst van € 23.000,-!!.

Wij kunnen ons gevoel niet helemaal passend in woorden uitdrukken. Maar ook namens Sam en onze andere kids bedanken wij jullie – Maarten, Wouter, Ramon, Andries, Gijs en Jacques –  voor alles wat je hebt gedaan in de afgelopen maanden. Je kunt echt trots zijn op jezelf. Voor altijd in ons hart.

Wim en Mirjam