0

Maarten van Gijn Memorial Jeanetten Race 2018

Het is alweer bijna 1 juli… en nu in het jaar 2018 betekent dit maar één ding, namelijk … tijd voor de 6e editie van de Duchenne Maarten van Gijn Memorial Jeanetten Race!

Wellicht heb je deze aankondiging al op Facebook gezien, of voelde jij als trouwe Jeanette al aan dat dé tijdrit van de ronde hoep weer voor de deur stond, maar hierbij dus ook het officiële bericht.

 

Zondag 1 juli 2018 is de dag!

De dag om samen het leven te vieren en natuurlijk ook om jezelf te bewijzen op de beste 16 km van de Ronde Hoep! Fietsend heb je de meeste concurrentie, maar je mag ook lopend of zelfs kruipend over de streep … en als je alleen komt om even gedag te zeggen en om met een bitterbal en wat prosecco (nep-champagne) te proosten dan ben je ook zeer zeer welkom! We staan dit jaar ook graag weer even stil bij Duchenne, een hele stomme ziekte die ons heeft samen gebracht in de FC… dat dan weer wel.

 

Strak gepland programma

Zoals altijd is er geen race zonder Ria & Bert van De Stokkelaer, die alweer staan te popelen om de FC Sam Kerreven weer in de voortuin te zetten. Bij deze dus om te beginnen een dik virtueel applaus omdat we weer welkom zijn op dit ultieme stekje op Ronde Hoep!

We hebben inmiddels aardig wat ervaring opgedaan in onze organisatie en de trouwe deelnemers en bezoekers weten hier natuurlijk alles van, de professionaliteit druipt er van af.

We beginnen om 13.30 uur met een lekker kop koffie van Ria. Om 14.00 zoals altijd stipt sturen we de eerste haasjes weer t parcours op. En niet voor niks, want wat hebben we weer een prijzen deze editie!!

Deze prijzenparade is zo ongeveer rond plus minus 15.30 uur, en met een toast op het leven en onze laatste welgemeende woorden laten we je dan rond 16.00 uur weer vrij (je wordt niet thuis gebracht).

 

Natuurlijk heb jij ook weer het volste vertrouwen in onze technische staf die ook dit jaar weer een vernuftig staaltje kansenberekening gaat loslaten op het klassement. Dus jawel, als jij je kinderen meesleept in je fietskar, of als jouw benen nog maar 10 jaar meegaan maak je precies net zoveel kans als dat haantje de voorste met geschoruh beentjes… (jullie weten best wel wie jullie zijn, Jeanetten). Natuurlijk is de wissellamp van de partij, maar dit jaar hebben we toch stiekum weer iets nieuws gevonden dat jou vast en zeker voldoende reden geeft om weer wat extra zweet door je bilnaad heen te schuren… benieuwd? Wij ook ; )

 

Dus,

Wanneer:         Zondag 1 juli

Waar:              Terras De Stokkelaer

Waver 45, 1191 Oudekerk aan de Amstel

 

Ontvangst        v.a. 13.00 uur

Start                 13.30 uur (eerste renners 14.00 uur)

Champagne     15.30 uur

Einde                16.00 uur

 

Oh trouwens,

Voor ons en met name ook onze liefste Ria en Bert zou het erg fijn zijn om te weten of je komt. Dan heb jij ook een bitterbal zeg maar.

Plus, neem ook wat cash mee aangezien de pinautomaat van Ria tijdelijk buiten gebruik is.

 

Hopelijk tot dan,

 

De FC

Wouter, Andries, Sam, Sam, Ramon, Michael, Gijs, Jacques

 

Foto’s van de 5e MvGM 2017