JP Horeca B.V.

JP Horeca heeft de borrel verzorgd bij de Christie’s Duchenne Veiling op 8 juni 2011. Een fantastisch gebaar van Leon Peeters en zijn collega’s om op deze wijze FC Sam en dus het Duchenne Parent Project te ondersteunen. De opbrengst die de borrel heeft opgebracht is voor 100% ten goede gekomen aan Duchenne onderzoek.

Bij JP Horeca kunt u terecht voor diverse diensten, van het organiseren van evenementen tot de productinrichting van uw bedrijfskantine, de bevoorrading van de keuken van de sportkantine maar ook voor de complete catering tijdens feesten of partijen.

JP Horeca geeft ook advies over verbruik, product keuze,  en faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan tap buffetten, tapwagens, ijsvriezers, hotdog karretjes, etc. En ook helpt JP Horeca met hun jarenlange expertise graag mee om uw financiële begroting samen te stellen.

Wilt u meer hierover weten of bent u benieuw wat JP Horeca nog meer voor u kan betekenen? Kijk dan eens op hun website www.jphoreca.nl. Bellen kan naar 020-6459344 en dit is het algemene mailadres: info@jphoreca.nl.