UNITiD

 

UNITiD is een unit vol interaction designers. We vinden het leuk om dingen goed te laten werken. Op zijn minst begrijpbaar. En als het kan eenvoudig.

UNITiD ontwerpt voor web, iTV, mobiel en andere digitale media. We werken of hebben recentelijk gewerkt voor Arke.nl, Kieskeurig, Sanoma Digital, Viva.nl, Fancy, Reed Business, UMC Radboud, INHOLLAND, ABN AMRO, Philips, MIMOA.EU, Championchip, ID&T. Vaak direct. Soms via technische partijen. En andere keren via communicatie- of reclamebureaus.

UNITiD helpt u verder met concept design, interaction design, functioneel design, expert reviews, gebruiksonderzoek en papieren dan wel klikbare prototypes. Bel of mail ons gerust.

Deze site was niet mogelijk geweest zonder de ongelooflijk enthousiaste hulp van Matthijs Collard van UNITiD, die op teamvergaderingen met verve de rol van voorzitter, aanjager EN techneut op zich nam en zelfs zonder zeuren at wat wij hem voorzetten (pasta, pasta en pasta). Fietsclub Sam was zeer onder de indruk en beveelt Matthijs met nadruk aan bij iedereen die iets nodig heeft op het gebied van interactieve media. Vertrouw ons: Matthijs krijgt het voor elkaar!

Contact

Prins Hendriklaan 29
1075 AZ Amsterdam

Algemeen email adres: postbus@unitid.nl

Of:

Matthijs Collard: +31 6 28126697 of matthijs@unitid.nl
Rick le Roy: +31 6 46282096 or rick@unitid.nl