Van Kampenhout Techniek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Kampenhout Techniek is een bedrijf voor adviseren en inspecteren ten aanzien vanwerktuigbouwkundige installaties op het gebied van Centrale Verwarming, Warmte– en Koude Opslag (WKO), luchtbehandeling en warmwater. Onze focus hierbij ligt op de verhoging van de leefbaarheid in gebouwen en het terugdringen van het energiegebruik.

Het scheppen van een goed binnenklimaat is belangrijk voor gebruikers van een gebouw. Een slechtbinnenklimaat vermindert de productiviteit van personen en kan verhoging van het ziekteverzuim tot gevolg hebben. Dit kan uiteindelijk zelfs het Sick Building Syndrome veroorzaken.

Daarnaast wordt het steeds belangrijker om zuinig om te gaan met energie. Verwacht wordt dat degasprijzen fors zullen stijgen en daarmee ook de prijs voor elektriciteit. Daarnaast wordt vermindering van CO2-uitstoot steeds belangrijker in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Bovengenoemde onderwerpen worden vanuit de techniek bekeken. Niet alle problemen kunnen echter met techniek worden opgelost. Een goed voorbeeld hiervan is de spierziekte Duchenne. Hiervoor is vooral veel geld nodig ten behoeve van onderzoek. Wij kunnen niet helpen met techniek, maar willen daarom graag het initiatief steunen van de Duchenne Heroes die in september voor dit goede doel gaan fietsen. Langs deze weg wensen wij de Duchenne Heroes heel veel succes met de toer!