Visser Contactlenzen

Visser Contactlenzen: de beste oplossing, de beste zorg

Via deze weg willen wij van FC Sam een groot applaus geven aan alle medewerkers van Visser Contactlenzen! Rients Visser heeft namens hen een mooie bijdrage geleverd aan de FC en zorgt ervoor dat wij nog sterker staan in ons doel om het bestaan van Duchenne nog meer in de publiciteit te krijgen. Hoe meer mensen weten van het bestaan van deze ziekte hoe beter. Hoe meer mensen een financiele bijdrage leveren aan onderzoek naar deze ziekte hoe dichterbij een medicijn tegen Duchenne komt.

Of u nu gezonde ogen heeft of last heeft van bepaalde klachten of een oogaandoening, overstappen op contactlenzen is een belangrijke beslissing.

Het advies van Visser Contactlenzen: Wees zuinig op uw ogen, maar denk niet meteen dat u ongeschikt bent om lenzen te dragen.

Ook wanneer u twijfelt door slechte ervaringen met contactlenzen in het verleden of door medische redenen, bieden wij u een verrassend groot scala aan mogelijkheden, al dan niet in nauwe samenwerking met uw oogarts. Zo bieden wij iedereen de beste, veiligste oplossing en de juiste zorg.

Visser Contactlenzen is een gespecialiseerd optiekbedrijf met een team van optometristen en contactlensspecialisten. Wij werken samen met oogklinieken in medische centra in heel Nederland. Vele oogartsen vertrouwen op onze deskundigheid wanneer zij voor hun patiënten een toepassing of oplossing zoeken. Door deze speciale, medische toepassingen zijn we zelfs internationaal bekend.

Welkom bij dé specialist op contactlensgebied:
Visser Contactlenzen.

www.vissercontactlenzen.nl

Hoofdkantoor te Nijmegen
St. Annastraat 93
6524 EJ Nijmegen