Andries

“ze zeggen dat hij maar twee kwasten nodig heeft om iemand te overtuigen”
“ze zeggen dat hij een bedrijf zou moeten beginnen in sleepzooltjes”

Het enige dat zij weten is dat hij Andries heet en bij deze wil ik mij graag voorstellen, als jongste welp van de groep!

Naast dit heugelijk feit, is het fietsen voor mij ook een aardig groene bezigheid. Altijd ben ik wel lekker sportief bezig geweest. Hockey, skien, zeilen,tennis, kitesurfen, golfen……ik doe het allemaal. Echter, na de kennismaking met Duchenne Heroes 2011 heb ik de focus volledig op het fietsen gelegd! Wat een mooie en spannende uitdaging! 

De eerste stapjes zijn altijd even wennen, gelukkig komt na het vallen altijd weer het opstaan en wil de fiets niks lievers dan rechtdoor. Klikpedalen, uitstekende boomwortels, steile afdalingen, zacht zand, hard en puntig zadel en kromme tandwielen…….ik beleef het allemaal.

Startend met een droge zeem tussen de benen berijd ik ‘s Lands Here Wegen om af te sluiten met een lekker nat drankje op ‘onze trots’. Samen met mijn teamgenoten wordt het een ontzettende mooie, spannende, zware en energieke mountainbike uitdaging.

Wil je ook wat doen voor ons en Duchenne……word dan een SponsorHero! Vrijblijvend kan je mij altijd benaderen voor meer info: info@fcsam.nl of +31 624 88 58 33!

Ik ben trots dat ik een Hero mag zijn voor Duchenne!

Specs:

naam: Andries van den Breemer
leeftijd: 30 jaar
gewicht: 89 kg
lengte: 1.89m
bike: Scott Scale 20
favorite track: tot op heden nog Schoorl
sponsorgeld: veel te weinig
trainingspunten: under construction