Jacques

Het was september 2010 toen ik op het punt stond om mijn mountainbike op marktplaats te zetten. Ik reed er te weinig op omdat ik vaker op mijn racefiets zat. Amsterdam e.o. biedt nu eenmaal minder mogelijkheden voor de MTB dan voor de racefiets….

Duchenneheroes.nl ipv marktplaats.nl

Toen ik ook in september met Van Aetsveld collega’s weer mee deed met de Duchenne Bedrijven Triathlon, bedacht ik me ineens dat ik beter naar duchenneheroes kon surfen dan naar marktplaats.nl…. wat zou het mooi zijn als ik met wat vrienden aan dát evenement mee zou kunnen doen en op die manier niet alleen een sportieve prestatie neer zou kunnen zetten maar ook nog eens veel geld op zou halen voor het Duchenne Parent Project.

Het team was binnen een paar weken bij elkaar gevonden en het enthousiasme was direct groot. Een paar maanden verder zijn de trainingen in volle gang, is deze website in de lucht en zijn we druk bezig om de sponsoring rond te krijgen.

altijd tijd voor een foto @ wisselpunt Duchenne Bedrijven Triathlon

Mooie doelen

Ik geniet ervan om alle voorbereidingen met het team samen te doen, zowel qua sponsoring als fysieke training. Het is een flinke uitdaging op beide vlakken, zeker voor deze van oorsprong ‘goedweerwielrennert’. Bovendien, dat we hiermee een heel belangrijk doel dienen dat Duchenne Parent Project heeft gesteld dat geeft alleen maar meer energie om dit te doen.

De week in september is waar we naartoe werken, en in de tussentijd hebben we al enkele mooie tochten gepland in het kader van onze training, teambuilding en ook gezelligheid. Volg ons op deze site, geef geld aan dit goede doel en geef onze website vooral ook door aan al je vrienden en bekenden… bedankt alvast!

Wil je meer weten over ons, heb je ideeën voor sponsoring of samenwerking? Neem dan vooral contact op. Mail ons via info@fcsam.nl of bereik mij persoonlijk via 06-41810332.

Specs

Naam:  Jacques Pellis
Leeftijd:  32 jaar
Gewicht:  84 kg
Lengte: 1.84 m
Bike:  Orbea zwart met 2 bidonhouders
Sponsorgeld:  Hoe meer hoe beter!
Trainingskilometers:  op dit moment de trotse hekkensluiter van het team…

           …..but never underestimate the underdog…